Meniu Principal

Sectiuni in site

  • Home
  • Contact
  • Informatii

Domeniul de activitate

Categorie

Rucsac Army KMS

Rucsac Army KMS jandarmerie, politie, armata, outdoor, trekking
Rucsac Army KMS jandarmerie, politie, armata, outdoor, trekking Rucsac Army KMS  rucsac, compartimente, cordura, nylon, rezistent Rucsac Army KMS  camuflaj, echipament, militar, calitate, superioara
Stoc:
disponibil la comanda
Cod Produs SKU
13673
Domeniul de activitate
Sport Outdoor
Categorie
Echipamente pentru jandarmi, forte de interventie
Producator
TG
Descriere Scurta

Rucsac Army KMS

Rucsac multifunctional tip army KMS. Material durabil si design destinat durabilitatii. Dimensiunile sunt aprox. 25 x 42 x 24cm, iar capacitatea 30-40 litri. Este in intregime alcatuit din nylon, compartimentele au inchideri cu fermoar si scaieti, iar curelele au catarame usoare din plastic cu actionare rapida. Rucsacul are sistem de prindere MOLLE.
Are patru compartimente:
- cel principal: 18" x 10" x 5" cu buzunar interior cu fermoar si buzunar cu plasa pentru documente;
- al doilea compartiment: 15" x 8" x 2";
- compartimentul frontal superior: 4" x 7" x 2.5";
- compartimentul frontal inferior: 10" x 8" x 2.5"
Curelele ajustabile de umar si peretele din spate sunt impregnate cu spuma pentru confort maxim si structura solida. Peretii compartimentului principal sunt alcatuiti din doua platose groase si moi si sunt captusiti cu panza pentru a face posibila transportarea unui laptop de maxim 14" in deplina siguranta.

 

Descriere

Rucsac Army KMS

Rucsac multifunctional tip army KMS. Material durabil si design destinat durabilitatii. Dimensiunile sunt aprox. 25 x 42 x 24cm, iar capacitatea 30-40 litri. Este in intregime alcatuit din nylon, compartimentele au inchideri cu fermoar si scaieti, iar curelele sunt ajustabile si au catarame usoare din plastic cu actionare rapida. Pentru o mai mare versatilitate, rucsacul are si sistem de prindere MOLLE.
Este perfect pentru activitatile outdoor serioase precum: alpinism, catarat, ski extrem. Are patru compartimente:
- cel principal: 18" x 10" x 5" cu buzunar interior cu fermoar;
- al doilea compartiment: 15" x 8" x 2";
- compartimentul frontal superior: 4" x 7" x 2.5";
- compartimentul frontal inferior: 10" x 8" x 2.5"
Curelele ajustabile de umar si peretele din spate sunt impregnate cu spuma pentru confort maxim si structura solida. Peretii compartimentului principal sunt alcatuiti din doua platose groase si moi si sunt captusiti cu panza pentru a face posibila transportarea unui laptop de maxim 14" in deplina siguranta. De asemenea, compartimentul principal are maneca din plasa pentru documente.

 

 

 

 

13