Meniu Principal

Sectiuni in site

  • Home
  • Contact
  • Informatii

Domeniul de activitate

Categorie

Informatii

 

FORMULAR DE COMANDA

1.   Dati click pe produsul pe care doriti sa il achizitionati

2.   Apasati butonul “Adauga in cos”

  

3.  Dati click pe butonul “Vezi cosul”

 

4.  Apasati butonul “Expediaza comanda”

 

5.    Dupa ce ati completat campurile obligatorii, se apasa butonul  “Inregistrare si expediere comanda”

 

6.    Dupa acest pas, comanda a fost trimisa catre reprezentantul nostru de vanzari si veti fi contactat in scurt timp.

Puteti sa va intoarceti inapoi in magazin, apasand butonul "Inapoi in magazin"

 

Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Compania S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Acest site este intretinut si administrat de compania S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L.

Intregul continut al acestui site www.genti-de-scule.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.
Acest site web www.genti-de-scule.ro si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" cu garantia producatorului sau a reprentantei acestuia in Romania. S.C. NERAMO DISTRIBUTION  S.R.L. nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. S.C. NERAMO DISTRIBUTION  S.R.L. nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau mailul trimis de la www.genti-de-scule.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L., proprietarul www.genti-de-scule.ro, se angajaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertelor acestuia si a altor oferte ale societatii.
S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera adresa dumneavoastra de e-mail obtinuta prin intermediul www.genti-de-scule.ro, fara acordul dumneavoastra explicit.
Orice utilizator care a furnizat adresa sa de email in cadrul procesului de inregistrare poate cere ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.genti-de-scule.ro trimitind un e-mail la adresa vanzari@neramo.ro.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)
www.genti-de-scule.ro  nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv compania S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. Clientul va primi inapoi banii incasati de S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.
Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de furnizorul nostru sau de catre noi.
In cazul in care produsele nu se pot livra clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. dar nu si alte despagubiri.
Valoarea maxima a obligatiilor companiei S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de S.C. NERAMO DISTRIBUTION  S.R.L. de la acest client. Dupa expedierea produselor, companiei S.C. NERAMO DISTRIBUTION  S.R.L. nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si de asemenea nici returnarea produselor.

Compania S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. S.C. NERAMO DISTRIBUTION  S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Compania S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care se ocupa direct sau prin reprezentantii sai de service-ul produsului.

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul www.genti-de-scule.ro se incadreaza intre 1 zi si 5 zile lucratoare din momentul inregistrarii comenzii in serverele companiei S.C. NERAMO DISTRIBUTION S.R.L. In conditii speciale. S.C. NERAMO DISTRIBUTION  S.R.L. isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. S.C. NERAMO DISTRIBUTION  S.R.L. nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la vanzari@neramo.ro.

www.genti-de-scule.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.genti-de-scule.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania S.C. NERAMO DISTRIBUTION  S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Renuntarea la cumparare se aplica doar clientilor persoana fizica si se face conform O.G. 130/2000in cazul achizitionarii de produse folosind exclusiv tehnicile de comunicare la distanta.

 "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"

Retineti ca renuntarea la cumparare se aplica numai produselor livrate prin curier, produsele care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de catre societatea noastra direct la beneficiar prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, intrucat prezenta fizica simultana a partilor anuleaza conditiile pentru contractul la distanta.

   Incheierea contractului are loc in momentul intocmirii facturii fiscale. Conform Art. 10. lit. a consumatorul nu poate denunta unilateral contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 10 zile lucratoare prevazut la art. 7 alin. (1); (montaj/instalare echipamente, etc.)

Consumatorul nu poate denunta unilateral contractul la distanta pentru produsele executate dupa specificatiile consumatorului sau distinct personalizate.

  Produsele se vor inapoia pe cheltuiala consumatorului conform art. 7 alin.(1). Sumele de plata pe care consumatorul le-a varsat ca plata se vor inapoia in termen de maximum 30 de zile conform art. 8

Produsele se vor inapoia in ambalajul original cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau utilizare, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit, in cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut - produsul trebuie returnat sigilat.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.